EFTALIA MARIN RESORT

Alanya Turkey
de la
EUR 1575 23 EUR
2 adulti
Descriere : Hotelul  face parte din grupul Eftalia Hotels, a fost deschis in anul 2014 si dispune de 491 de camere. 

Localizare hotel:Hotelul este situat la aproximativ 100 km fata de aeroportul Antalya si la aproximativ 18 km de orasul Alanya.

Plaja:Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, TV, mini bar, balcon, parchet, seif.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, patiserie, baruri, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, muzica live si discoteca in zona Eftalia Island, internet wireless, centru fitness, voley pe plaja, tenis de masa, aerobic, sauna, centru SPA, sali de conferinta. 

Servicii cu plata: bauturile din import, vinurile la sticla, sucurile naturale din fructe, cafea turceasca, cafea naturala, discoteca, centru SPA, masaj si alte tratamente, sporturile acvatice. 

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, aquapark si loc de joaca in zona Eftalia Island. 

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Web: www.eftaliahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - ANTALYA 2024 (LUNI) Timisoara - Antalya; TAXA AEROPORT; Avion ANTALYA - TIMISOARA 2024 (LUNI) Antalya - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre EFTALIA MARIN RESORT, Antalya, Turcia