Această proprietate de 3 stele se află în Puerto de la Cruz (Tenerife) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Dwo Nopal sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Dwo Nopal servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Proprietatea are o piscină situată la înălțime de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

La proprietate se poate practica de asemenea yoga. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Dwo Nopal.

Dwo Nopal are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Norte, situat la o distanță de 21 km.

Cele mai apropiate atracții de Dwo Nopal sunt: Plaza Charco - 200 m, Biserica Nuestra Señora de la Peña de Francia - 200 m, Parcul Taoro - 200 m.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Dwo Nopal, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate