Cretan Dream Resort & Spa

Kato Stalos Grecia
de la
EUR 1518 00 EUR
2 adulti
Charter Creta - Chania - Cretan Dream Resort & Spa, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest complex de vacanță este in Kato Stalos.

Dotări

Recepția este deschisă la orice oră. Complexul cu aer condiționat dispune de un seif, de un spațiu cu televizor și de un serviciu de ingrijire a bebelușilor. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă in spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Mobilierul camerelor cuprinde acces la internet și un telefon. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In piscina exterioară clienții găsesc improspătare și inviorare. De asemenea, există o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții iau mesele in atmosfera plăcută a restaurantului (bufet și à la carte). Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun, un pranz à la carte și cina imbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mancare vegetariene.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Cretan Dream Resort & Spa, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate