Charter Zakynthos - Alykes Park, cu plecare din Cluj Napoca


Informatii despre hotel

Alykes Park Bungalows & Apartments este un complex foarte placut situat intr-o gradina mare, frumos amenajata. Cazare este ideala pentru clientii care doresc o vacanta relaxanta si linistita. In apropiere se afla centrul statiunii Alykes, cu un numar mare de baruri, magazine si restaurante. Plaja este la putin peste 100 m distanta si este potrivita pentru copii. Statiunea Alykes este ideala pentru familii si cupluri.

Distanta

plaja: 100 maeroport: 18 km Zakynthoscentru: 0,1 km (Alykes)optiuni de cumparaturi: 100 m

Descrierea camerei

Suita2 camere - dormitor si living cu zona de luat masa, aer conditionat (contra cost 8 euro/zi)Wi-Fi (gratuit)seif la receptie (gratuit)TV cu receptie satelitbaie/toaleta (uscator de par)frigiderautomat de cafeaset pentru prepararea ceaiului si cafeleibucatarie utilatabalcon sau terasasituata in cladirea principalaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Vila clasica: intr-un bungalou in gradinaVila, Superior: facilitati mai moderne

Descrierea hotelului

receptieWi-Fi (gratuit)aer conditionatseif camera comuna cu televizorbarloc de joacagradina cu zone de picnicloc de parcare (gratuit, in limita disponibilitatii)

Descrierea plajei

plaja frumoasa cu nisip auriu, la aproximativ 100 m distanta

Activitati contra cost

inchirieri auto

Mese

Fara mancare

Categoria oficiala

4 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa achiti o taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

Taxa turistica

Incepand cu 2024, in Grecia exista obligatia de a plati taxa climatica în functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in tariful ofertei si va fi achitata de catre client la receptia hotelului.Martie – Octombrie: 7,00 € pe camera/noapteNoiembrie – Februarie: 3,00 € pe camera/noapte

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Alykes Park Bungalows & Apartments, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate